Lasagna cu rădăcină de țelină și ciuperci

Lasagna cu rădăcină de țelină și ciuperci
Rădăcina de țelină și lasagna de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 960 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de busuioc, bulion de pui, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rădăcină de țelină și umplutură de ciuperci, Salată de ciuperci, cicoare și rădăcină de țelină, și Rădăcină De Țelină Și Ciuperci Latkes Cu Mere De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, rezistent la căldură, înmuiați porcini în apa fierbinte clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și tocați grosolan porcini.
3
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt în 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ciupercile albe și porcini, condimentați cu sare și piper alb și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați ciupercile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt și ulei de măsline în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați prosciutto și șalotă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Folosind sfoară de bucătărie, legați frunzele de dafin, rozmarinul, salvia și crenguțele de cimbru într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Adăugați pachetul de plante și rădăcina de țelină în cratiță și gătiți, amestecând ocazional, până când rădăcina de țelină este crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Adăugați prazul și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă, cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Întoarceți ciupercile în cratiță și amestecați la foc moderat până la fierbinte, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați Marsala și gătiți până se evaporă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
12
Se toarnă 2 căni din bulionul de pui și se fierbe la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
13
Adăugați 1/2 cană de smântână; se fierbe timp de 3 minute mai mult, până când amestecul s-a redus la 5 căni. Condimentează cârpa cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Într-o altă cratiță mare, combinați restul de 2 căni fiecare de smântână și bulion de pui și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute. De pe foc, amestecați 1 1/2 căni de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
15
Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
16
Transferați sosul într-un blender și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper alb. Puneți 1/2 cană de sos deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Aduceți la fierbere o oală foarte mare cu apă sărată și umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Gatiti taiteii de lasagna pana abia al dente; scurgeți și transferați în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
18
Scurgeți tăiței și uscați-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
19
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
20
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Căptușiți fundul cu un singur strat de tăiței, suprapunându-le ușor; rezervați cele mai bune tăiței pentru stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
21
Întindeți o cincime din cârpa de legume deasupra, urmată de o cincime din sos, mozzarella și busuioc. Repetați pentru a face încă patru straturi, terminând cu un strat de tăiței (nu veți folosi toți tăiței). Se acoperă cu 1/2 cană rezervată de sos și se presară cu restul de 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
22
Coaceți lasagna până la barbotare și auriu, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
23
Lăsați lasagna să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a o tăia în pătrate și de a servi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista