Lasagna cu două sosuri

Lasagna cu două sosuri
Lasagna cu două sosuri este un fel principal care servește 15. O porție conține 506 calorii, 20 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați lapte, sare, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 40%. Rețete similare includ lasagna Makeover cu două sosuri, 15+ BEST sosuri pentru gnocchi și 20+ BEST sosuri pentru creveți.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea, ceapa, usturoiul și oregano în ulei până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă vinul sau bulionul. Se fierbe, neacoperit, până când vinul scade aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați sosul de roșii și condimentele. Aduceți la fierbere Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3 ore, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3
Gatiti taiteii lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor, aproximativ 6-8 minute. Se amestecă treptat laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adauga crema de branza si condimente. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
5
Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, întindeți 1 cană sos de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Strat cu 5 tăiței, o treime fiecare cremă de brânză și sosuri de carne și 1/2 cană de brânză parmezan. Repetați straturile. Acoperiți cu restul de tăiței, sos cremă de brânză, sos de carne și parmezan. (Tava va fi plină.) Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45 de minute. Descoperi; coace 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați să stea 20 de minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Revista