Lasagna cu două sosuri
Lasagna cu două sosuri este un fel principal care servește 15. O porție conține 506 calorii, 20 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați lapte, sare, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 40%. Rețete similare includ lasagna Makeover cu două sosuri, 15+ BEST sosuri pentru gnocchi și 20+ BEST sosuri pentru creveți.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea, ceapa, usturoiul și oregano în ulei până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă vinul sau bulionul. Se fierbe, neacoperit, până când vinul scade aproape complet.
Adăugați sosul de roșii și condimentele. Aduceți la fierbere Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3 ore, amestecand din cand in cand.
Gatiti taiteii lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor, aproximativ 6-8 minute. Se amestecă treptat laptele până se omogenizează.
Adauga crema de branza si condimente. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si se ingroasa.
Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, întindeți 1 cană sos de carne.
Strat cu 5 tăiței, o treime fiecare cremă de brânză și sosuri de carne și 1/2 cană de brânză parmezan. Repetați straturile. Acoperiți cu restul de tăiței, sos cremă de brânză, sos de carne și parmezan. (Tava va fi plină.) Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45 de minute. Descoperi; coace 15 minute.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.