Kimchi Dip
Kimchi Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 347 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri panko, maioneză, kimchi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă kimchi-ul, ceapa verde, crema de brânză, smântâna, maioneza, parmigiano reggiano și mozzarella și se toarnă într-un vas de copt.
Amestecați pesmetul panko și parmigiano reggiano și presărați-l deasupra scufundării.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când clocotește și se rumenesc deasupra, aproximativ 20-40 de minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Kimchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.