Kebaburi de Halibut cu pâine la grătar și Pancetta

Kebaburi de Halibut cu pâine la grătar și Pancetta
Halibut kebab cu pâine la grătar și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 440 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut la grătar, frunze de dafin și kebab de lămâie, Pesto Halibut Kebab, și Pesto Halibut Kebab Cu Cuscus.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Între timp, într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, rozmarinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați halibut și pâine. Aruncați pentru a acoperi, apoi lăsați deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4
Frigărui un capăt de 1 bandă pancetta, apoi alternează pește și cuburi de pâine pe un 10-in. frigarui metalic*, țesând pancetta între ele. Repetați de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Grătați kebab-urile, întorcându-se frecvent, până când peștele este gătit și pâinea este carbonizată pe alocuri, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
* Veți avea nevoie de 4 frigarui metalice pentru kebab.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista