JELL-O cu mucegai de fructe
JELL-O cu mucegai de fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 49 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, căpșuni, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Jell-O Mold, Mucegai Spumant Jell - O, și JELL - O & suc de mucegai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece. Se da la frigider 1-1/4 ore sau pana se ingroasa usor.
Scoateți 1-1 / 2 căni de gelatină; lăsați să stea la temperatura camerei.
Se amestecă fructele în gelatina rămasă. Lingură în matriță cu 6 căni pulverizată cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până la set, dar nu ferm. (Gelatina trebuie să se lipească de deget atunci când este atinsă și ar trebui să se îngroape.)
Adăugați biciul rece la gelatina rezervată; se amestecă cu biciul până se omogenizează bine. Lingură peste stratul de gelatină în matriță. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți chiar înainte de servire.