Jeleu Prosecco cu nectarine, afine și coajă de portocală confiată

Prosecco Jelly cu nectarine, afine și coajă de portocală confiată ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de grand marnier, afine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Biscuiți Cu Coajă De Portocală Confiată, și Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata.
Instrucțiuni
Se toarnă Prosecco într-un castron mare.
Se toarnă 3/4 cană de apă rece într-o cratiță mică; presărați gelatina și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați zahăr în amestecul de gelatină și amestecați la foc mediu-mic doar până când zahărul și gelatina se dizolvă, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Bateți amestecul de gelatină în Prosecco (amestecul va spuma; lăsați să stea să se așeze). Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Folosind curățător de legume și lucrând de sus în portocaliu spre jos, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) din portocale în fâșii lungi.
Tăiați coaja de portocală pe lungime în benzi late de 1/8 inch.
Aduceți 2 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Adăugați un vârf de sare și coaja de portocală; reduceți focul la mediu și fierbeți 15 minute.
Scurgere. Întoarceți coaja în aceeași tigaie.
Adăugați restul de 3/4 cană de apă, zahăr și Grand Marnier. Se aduce la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți până se formează sirop gros și amestecul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet coaja în sirop. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Aruncați toate ingredientele într-un castron mare pentru a amesteca.
Lăsați să stea până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Folosind lingura, scoateți jeleul Prosecco în bucăți de mușcătură. Împărțiți între 8 boluri sau cupe de servire. Puneți fructe peste jeleu. Împrăștiați 1 linguriță de coajă de portocală confiată peste fiecare porție.