Inele De Dovleac Cu Ghindă Glazurată Cu Arțar
Inelele de dovleac cu ghindă glazurată cu arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă primară și vegetariană are 244 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei de ghindă, bourbon, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Dovleac De Ghindă Prăjite Cu Arțar, Vanillan și Cardamom-Inele de dovleac cu ghindă glazurată, și Dovleac De Ghindă Glazurat Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii transversal în felii de 4 (1 inch grosime); îndepărtați semințele.
Așezați felii de dovlecei pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până se înmoaie.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt.
Combinați siropul și ingredientele rămase.
Periați amestecul de sirop peste dovlecei. Se fierbe 3 minute sau până se fierbe.
Stropiți cu amestecul de sirop rămas.