Huguenot Torte
Nevoie de o desert vegetarian? Huguenot Torte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 448 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de praf de copt, făină, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Dovleac Torte, Enchilada Torte, și Tex-Mex Tortilla Torte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu un tel până când sunt cremoase și spumoase.
Adăugați zahărul, făina, praful de copt, sarea, mărul, nucile pecan și vanilia, amestecând pentru a combina după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit și se coace timp de 45 de minute, sau până când vârful tortei este crocant.
Scoateți torte din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Bateți smântâna cu zeama până se formează vârfuri tari.
Tăiați în porții individuale—vor fi lumpen și deformate, cu cioburi de crustă și linguri de scurgere, dar nu contează-și serviți cu păpuși de frișcă.