Hot-Tin-Acoperiș-Sundae

Hot-Tin-Acoperiș-Sundae
Hot-Tin-acoperiș-Sundae este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 885 calorii, 10g de proteine, și 78g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tin Acoperiș Sundae Plăcintă, Hot-Tin-Acoperiș-Sundae, și Tin Acoperiș Sundae Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mai întâi4 ingrediente în tigaie medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul,perindând ocazional părțile tigaiicu perie de patiserie umedă. Creșteți căldura și fierbeți până când siropul este chihlimbar adânc, învârtindu-se ocazional, aproximativ 10 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
2
Adăugați smântână și unt (amestecva bule). Se amestecă până se dizolvă orice caramelbits. Se amestecă sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
SareSare
3
Adaugăciocolată; se amestecă până se topește și smooth.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.
4
Transferați sosul într-un castron mediu; acoperiși se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Aduceți lapte, 6 linguripi de cacao, zahăr și sirop de porumb doarpentru a fierbe într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; capac. Abrupt 20 de minute.
3
Bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mediu până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de lapte cald. Returnați crema în aceeași cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand crema se ingroasa si incepe sa fiarba, 2 pana la 3 minute.Se strecoară crema într-un castron mare; aruncarenibs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți în smântână și sare grosieră. Chillcustard până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Procesați cremă în producătorul de înghețatăconform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
6
Se transferă în recipient;se amestecă în rest6 linguri de cacao. Acoperiți și congelațicel puțin 6 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
7
Pentru fiecare înghețată, așezați 2 linguri de înghețată într-un pahar scurt; lingură sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
8
Se presară cu alune de Chili-Lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
Ardei IuteArdei Iute
VarVar
9
* Bucăți de boabe de cacao prăjite în coajă; disponibil la multe magazine de alimente de specialitate și de la chocosphere.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista