Heringul prăjit pe pâine crocantă cu sos tartru este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1257 calorii, 77g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, pesmet, mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Somn prăjit cu sos Tartar Cajun, Serios mănâncă stridii prăjite cu sos Tartar, și Tilapia prăjită la tigaie cu sos tartar acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru hering: filetele de hering se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Hering
Hering
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Combinați făina și pesmetul pe farfurie. Dragați heringii în amestec de făină/firimituri. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Hering
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți untul la foc mediu-mare într-o tigaie grea de 10 inci până când spumarea dispare. Gatiti heringul pana se rumeneste pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hering
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
1
Combinați maioneza, ceapa tocată, gustul, sucul de lămâie și caperele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Serviți hering fierbinte deasupra pâinii cu sos tartru, lămâie, ceapă roșie feliată și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Hering
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.