Haricots Verts cu Pancetta
Haricots Verts cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pancetta, pesmet panko, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Haricots Verts, Haricots Verts Cu Alune, și Club 55 Haricots Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați vârfurile haricots și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 4 minute.
Scurgeți, apoi plonjați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou, apoi se transferă pe prosoape de hârtie și se usucă.
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Scoateți prosoapele de hârtie folosind o lingură cu fante.
Adăugați usturoiul în picăturile din tigaie și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați panko și gătiți, amestecând, până la prăjit, aproximativ 1 minut.
Adăugați vârfurile haricots în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt acoperite uniform, aproximativ 2 minute. Se amestecă pancetta și se condimentează cu sare și piper.
Se servește cu pene de lămâie.