Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit

Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit
Halibut prăjit cu vinaigretă caldă de plante citrice și amestec prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 46G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $9.14 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 9 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Halibut Prăjit La Cuptor Cu Vinetă De Citrice Din Plante, Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă Jalapeimbroko, și Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă de Caper.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 9 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista