Halibut cu Pesto de Nasturel
Halibutul cu Pesto de Nasturel este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, roșii cherry, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Halibut cu Pesto de năsturel și Rețetă de fasole Cannellini, Fripturi De Halibut Cu Citrice, Nasturel Și Măsline Negre, și Pesto De Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți năsturelul și scurgeți-l bine. Alegeți crenguțe fragede din tulpini și tăiați - le în lungimi de 3 până la 4 inci; ar trebui să aveți 1 1/2 până la 2 căni crenguțe. Tăiați grosolan nasturelul și tulpinile rămase; ar trebui să aveți 1/3 până la 1/2 cană.
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți năsturelul tocat, uleiul de măsline, nucile de pin, coaja de lămâie și usturoiul până la măcinat fin.
Se adaugă sare și piper după gust.
Clătiți peștele și uscați-l.
Tăiați în patru bucăți egale. Așezați ușor într - o tigaie unsă de 10 pe 15 inci. Rezervați 2 linguri pesto; întindeți restul în mod egal peste pește.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 12 minute.
Între timp, clătiți și tăiați roșiile; tăiați fiecare în jumătate. Într-un castron, amestecați crenguțe de năsturel, roșii și pesto rezervat. Lingurați în mod egal pe patru farfurii.
Cu o spatulă largă, transferați peștele în farfurii.
Se adaugă sare și piper după gust.
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a stoarce peste pește.