Halibutul cu ierburi și capere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 18 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână măsline, frunze de coriandru, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut cu capere, măsline și roșii, Halibut Cu Pepitas, Capere Și Roșii, și Halibut cu lămâie, capere și crutoane.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, pătrunjelul, coriandrul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, măslinele, caperele, usturoiul și piperul într-un robot de bucătărie; pulsează de mai multe ori pentru a toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ulei și procesați, răzuind părțile laterale de mai multe ori, până când se formează o pastă asemănătoare pesto-ului. Pat halibut cu pasta de plante medicinale. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 232°.Înveliți un vas de copt de 7 pe 11 inci cu spray de gătit. Aranjați halibutul în vas și lingurați orice amestec suplimentar de plante deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Halibut
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Coaceți, neacoperit, până când peștele este opac în centru, 15 până la 20 de minute.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.