Grouper cu chutney de Chile Tomatillo și verde

Grouper cu Tomatillo-și-Verde Chile Chutney este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 411 calorii, 34G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, coriandru măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tocanita de porc Verde Chile si Tomatillo, Tomatillo Verde Chile pui enchilada caserola plus GIVEAWAY, și Pui la grătar cu Chile verde cremos, Tomatillo și sos de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cojile și tulpinile din tomatillo și tocați.
Așezați tomatillos și următoarele 8 Ingrediente (tomatillos prin coriandru) într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când amestecul este gros, amestecând ocazional. Puneți chutney într-un castron; acoperiți și răciți.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați grouper pe grătar sau tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu chutney; garnisiți cu lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio