Gratin de cartofi și Jalapeno
Gratinul de cartofi și Jalapeno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 580 calorii, 18g de proteine, și 44G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză gruyere, sare și piper măcinat, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Jalapeno Popper Gratin De Cartofi, Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), și Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Întindeți 1/4 din cartofii tăiați felii în fundul vasului, urmat de 1/3 de brânză Gruyere și aproximativ 2 linguri de ardei jalapeno tocați.
Se presară sare și piper. Repetați straturile de încă 2 ori; caserola superioară cu ultimele 1/4 din cartofii tăiați felii.
Se toarnă crema uniform peste caserolă.
Se presara cu boia de ardei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola s-a rumenit și cartofii sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.