Granita De Nucă De Cocos-Lime

Granita De Nucă De Cocos-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Granitanul de nucă de cocos-Lime. O porție conține 348 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 39 de fani. Un amestec de zahăr, sare de mare grosieră, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Încercați Granita De Tei De Nucă De Cocos, Granita De Lime-Nucă De Cocos, și Lime granita {limsuksormn granita} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un vas de copt pătrat de 8 inci în congelator pentru a se răci în timp ce faceți siropul simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică la foc mic până când zahărul este dizolvat și siropul este la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească..
5
Trageți vasul de copt răcit din congelator și turnați laptele de cocos în vas. Este posibil să fie nevoie să-l bateți pentru a netezi orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
6
Bateți siropul simplu, coaja de tei, sucul de lămâie și nuca de cocos proaspătă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați vasul în congelator și lăsați-l să se răcească timp de 1 oră.
8
Scoateți-l din congelator și, folosind o furculiță, rupeți cristalele de gheață care se formează în jurul marginii vasului, trăgându-le în centrul mai topit. Reveniți la congelator și repetați acest proces la fiecare oră sau cam așa ceva, netezind granita înainte de a o returna la congelator. Întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 3 ore. Când sunteți gata de servit, lăsați granita să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, astfel încât să se înmoaie. Puneți amestecul într-un castron mic sau pahar și acoperiți cu puțină sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista