Granita De Nucă De Cocos-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Granitanul de nucă de cocos-Lime. O porție conține 348 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 39 de fani. Un amestec de zahăr, sare de mare grosieră, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Încercați Granita De Tei De Nucă De Cocos, Granita De Lime-Nucă De Cocos, și Lime granita {limsuksormn granita} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un vas de copt pătrat de 8 inci în congelator pentru a se răci în timp ce faceți siropul simplu.
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică la foc mic până când zahărul este dizolvat și siropul este la fierbere ușoară.
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească..
Trageți vasul de copt răcit din congelator și turnați laptele de cocos în vas. Este posibil să fie nevoie să-l bateți pentru a netezi orice bulgări.
Bateți siropul simplu, coaja de tei, sucul de lămâie și nuca de cocos proaspătă până se combină bine.
Așezați vasul în congelator și lăsați-l să se răcească timp de 1 oră.
Scoateți-l din congelator și, folosind o furculiță, rupeți cristalele de gheață care se formează în jurul marginii vasului, trăgându-le în centrul mai topit. Reveniți la congelator și repetați acest proces la fiecare oră sau cam așa ceva, netezind granita înainte de a o returna la congelator. Întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 3 ore. Când sunteți gata de servit, lăsați granita să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, astfel încât să se înmoaie. Puneți amestecul într-un castron mic sau pahar și acoperiți cu puțină sare de mare grosieră.