Gouda afumată și brânză la grătar cu ardei roșu prăjit

Goudan afumat și brânză prăjită ardei roșu la grătar este un fel principal care servește 4. Pentru 1,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de rucola pentru copii, unt, piper prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Goudan afumat și brânză la grătar cu ardei roșu prăjit, Cârnați, ardei roșu prăjit și macaroane cu brânză Gouda, și Friptură de vită afumată Gouda brânză la grătar.
Instrucțiuni
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru.
Strat fiecare cu o parte din gouda afumată, 1 felie de muenster, un strat subțire de ardei roșu feliat (aproximativ 2 linguri), 1/2 cană de rucola pentru bebeluși și un alt strat de gouda afumată. Închideți sandvișurile cu pâinea rămasă. Întindeți subțire și uniform untul pe ambele părți ale pâinii folosind aproximativ 1 1/2 linguri de unt pentru fiecare sandviș.
Puneți 2 sandvișuri într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când pâinea se rumeneste uniform, aproximativ 2 minute. Întoarceți, acoperiți din nou și gătiți până când pâinea se rumeneste și brânza se topește vizibil, încă aproximativ 2 minute. Repetați cu sandvișurile rămase.