Gnudi con Fiori di Zucca

Gnudi con Fiori di Zucca
Gnudi con fiori di Zucca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de parmigiano-reggiano, făină, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 31%. Încercați Flori de dovlecel umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Negroni di Fiori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Curățați florile de dovlecel, îndepărtați pistilele și clătiți-le ușor sub apă curgătoare pentru a îndepărta orice polen din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Lăsați aerul să se usuce. Rezervați 4 flori și lăsați-le deoparte. Având grijă să nu zdrobiți florile, tocați-le ușor în bucăți de 1/2 inci.
4
Într-un bol mic de amestecare, combinați ricotta, florile de dovlecel tocate, oul, Parmigiano și jumătate din făină. Folosind o lingură de lemn, amestecați până când ingredientele sunt bine combinate, având grijă să nu zdrobiți bucățile de floare. Sare, după gust. Folosind mâinile, formați 8 gnocchi mari din amestec, folosind toate acestea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GnocchiGnocchi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Așezați făina rămasă într-un castron puțin adânc. Dragați toate cele 8 gnocchi prin făină, astfel încât toate părțile gnocchiului să fie prăfuite în făină. Scuturați ușor orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Aruncați ușor gnocchiul în apa clocotită. Când gnocchiul se ridică în vârf, după aproximativ 3 până la 5 minute, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta gnocchiul pregătit din oală și lăsați-l deoparte să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
În timp ce gnocchi gătește, combinați untul și șofranul într-o cratiță de 10 inci pe o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
șofranșofran
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Lăsați să se topească până când șofranul colorează untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
9
Adăugați sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați restul de 4 flori și gnocchiul scurs în tigaie și gătiți ușor. Dacă gnocchiul s-a răcit considerabil, lăsați-i să gătească câteva minute până la reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Împărțiți gnocchiul în 4 boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Garnisiți cu pecorino și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista