Glazură De Ciocolată Cu Smântână

Glazură De Ciocolată Cu Smântână
Glazura de ciocolată cu smântână este o fără gluten glazura. O porție conține 370 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr de cofetari, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Glazură De Ciocolată Cu Smântână, Tort cu strat de ciocolată cu glazură de smântână cu ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort de maioneză de ciocolată cu glazură de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata și untul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Se lasă să se răcească și se amestecă în smântână, vanilie și sare. Adăugați treptat zahărul cofetarului până când glazura este de consistență răspândită, bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista