Gemul de zmeură necesită aproximativ 24 de ore și 16 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.05 pe portie, veți obține un condiment care servește 6. O porție conține 744 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zmeură aurie, pectină de fructe pudră, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă zmeura, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De Calorii
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute, amestecând ocazional.
3
Se amestecă apa și pectina într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
5
Se toarnă amestecul de pectină fierbinte peste zmeură; se amestecă 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Pectină
6
Puneți imediat lingura în recipientele congelatorului, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele containerelor; sigiliu.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau la congelator până la 6 luni. Decongelați gemul înghețat și amestecați înainte de servire.