Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza

Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Whole-Wheat Spaghetti with Kale. O porție conține 848 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.37 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de chile, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan, Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza, și Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile dure de pe frunzele de varză. Aruncați tulpinile și tocați grosolan verdeața. Clătiți varza și scurgeți-o. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și condimentați cu o cantitate generoasă de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați spaghetele și gătiți până la al dente, fragede, dar încă ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați jumătate din ulei, ceapa, fulgii de chile și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă și ușor colorată, aproximativ 5 până la 7 minute. (Dacă ceapa începe să ardă, reduceți focul la mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați varza și gătiți, amestecând și aruncând, până când varza este ofilită și fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
6
Adăugați apă în tigaie dacă verdele este uscat, iar dacă verdele este pe partea robustă, acoperiți tigaia scurt pentru a le aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați usturoiul, condimentați cu sare și gătiți încă 2 minute. Aveți grijă ca usturoiul să nu se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scurgeți pastele când sunt fierte, rezervând o parte din apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Adăugați pastele în tigaia saut și amestecați pentru a combina. Slăbiți cu un strop de apă de gătit după cum este necesar și gustați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați pastele într-un platou cald sau boluri de servire și stropiți deasupra un flux subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se ornează cu așchii de parmezan sau brânză Romano și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista