Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Whole-Wheat Spaghetti with Kale. O porție conține 848 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.37 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de chile, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan, Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza, și Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile dure de pe frunzele de varză. Aruncați tulpinile și tocați grosolan verdeața. Clătiți varza și scurgeți-o. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și condimentați cu o cantitate generoasă de sare.
Adăugați spaghetele și gătiți până la al dente, fragede, dar încă ferme.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din ulei, ceapa, fulgii de chile și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă și ușor colorată, aproximativ 5 până la 7 minute. (Dacă ceapa începe să ardă, reduceți focul la mediu.)
Adăugați varza și gătiți, amestecând și aruncând, până când varza este ofilită și fragedă, aproximativ 3 minute.
Adăugați apă în tigaie dacă verdele este uscat, iar dacă verdele este pe partea robustă, acoperiți tigaia scurt pentru a le aburi.
Adăugați usturoiul, condimentați cu sare și gătiți încă 2 minute. Aveți grijă ca usturoiul să nu se rumenească.
Scurgeți pastele când sunt fierte, rezervând o parte din apa pentru paste.
Adăugați pastele în tigaia saut și amestecați pentru a combina. Slăbiți cu un strop de apă de gătit după cum este necesar și gustați sare.
Transferați pastele într-un platou cald sau boluri de servire și stropiți deasupra un flux subțire de ulei de măsline.
Se ornează cu așchii de parmezan sau brânză Romano și se servește imediat.