Gatiti cartea: paste de pui si praz

Rețeta gătește cartea: pastele de pui și praz ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper de mare, ou, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: paste de dovleac, Gatiti cartea: Placinta lunga de praz, și Gătiți cartea: soldați de praz gătit lent cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, amestecați făina cu sarea, apoi adăugați untul cubat și aruncați până când bucățile sunt acoperite cu făină. Se amestecă suficientă apă cu gheață (8 până la 10 linguri) pentru a aduce amestecul împreună într-un aluat destul de ferm.
Formați aluatul într-un dreptunghi cu mâinile și, pe o suprafață bine făinată, întindeți-l într-o direcție, departe de dvs., astfel încât să ajungeți cu un dreptunghi de aproximativ 3/8 inch grosime. Îndoiți treimea îndepărtată spre dvs., apoi pliați cea mai apropiată treime peste aceasta (mai degrabă ca plierea unei scrisori de afaceri), astfel încât să aveți acum un dreptunghi format din 3 straturi egale. Dați patiseriei un sfert de tură, apoi repetați procesul de rulare, pliere și rotire de încă 5 ori. Înfășurați patiseria în folie de plastic și lăsați-o la frigider pentru aproximativ 30 de minute, sau până la o oră.
Pentru a face umplutura, topiți untul într-o tigaie, adăugați prazul și cimbru și gătiți ușor timp de 5 până la 10 minute, până când prazul este foarte fraged. Se amestecă smântâna și se gătește ușor timp de 4 până la 5 minute pentru a se reduce și îngroșa. Se amestecă muștarul, se condimentează bine și se lasă să se răcească.
Dacă folosiți pui proaspăt, condimentați bine și prăjiți în ulei într-o tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc uniform. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți patiseria pe o suprafață de lucru ușor făinată până la aproximativ 1/8 inch grosime. Folosind o farfurie sau o tigaie ca șablon, decupați patru cercuri de 8 inci; poate fi necesar să adunați garniturile și să le rulați din nou pentru a obține al patrulea cerc.
Puneți amestecul de praz pe o jumătate din fiecare cerc și îngrămădiți puiul deasupra.
Periați marginile de patiserie cu puțină apă, pliați cealaltă jumătate a patiseriei peste umplutură pentru a forma o formă de jumătate de lună și sertizați bine pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă și periați vârfurile pastelor cu spălarea ouălor.
Coaceți aproximativ 25 de minute, până se rumenesc. Mănâncă cald sau rece.