Gatiti cartea: cookie-uri de ciocolata de Craciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook The Book: Christmas Chocolate Cookies. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: ciocolata Chunkocino cookie-uri, Gatiti cartea: cookie-uri de afine si ciocolata alba, și Gatiti cartea: Mexican ciocolata Crackle cookie-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F și tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament.
Cremați untul și zahărul într-un castron și, când aveți un amestec ușor, moale, bătut, bateți în 1/3 cană de pudră de cacao (cernând dacă este cocoloasă) și, când se amestecă, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Sau pur și simplu puneți totul în procesor și blitz, dacă preferați.
Acest amestec este foarte moale și lipicios și mi se pare cel mai ușor să formez fursecurile purtând mănușile mele de vinil de unică folosință, așa că ciupiți bucăți de aproximativ 1 lingură și rotiți-le în bile, apoi aplatizați ușor în discuri grase pe măsură ce le așezați, bine răspândite, pe foaia de prăjituri; ar trebui să obțineți aproximativ 12 pe rând.
Coaceți fiecare lot timp de 15 minute; chiar dacă prăjiturile nu se vor simți ca și cum ar fi avut suficient timp, vor continua să gătească pe măsură ce se răcesc. Vor arăta ușor crăpate deasupra și este acest aspect confortabil, de casă, pe care îl iubesc.
Scoateți foile de fursecuri pe o suprafață rece și lăsați-le să stea timp de 15 minute înainte de a transfera fursecurile pe o grătar, cu o foaie de ziar sub ea (pentru a prinde picăturile în timp ce le acoperiți).