Gatiti cartea: cookie-uri de ciocolata de Craciun

Gatiti cartea: cookie-uri de ciocolata de Craciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook The Book: Christmas Chocolate Cookies. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: ciocolata Chunkocino cookie-uri, Gatiti cartea: cookie-uri de afine si ciocolata alba, și Gatiti cartea: Mexican ciocolata Crackle cookie-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F și tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Cremați untul și zahărul într-un castron și, când aveți un amestec ușor, moale, bătut, bateți în 1/3 cană de pudră de cacao (cernând dacă este cocoloasă) și, când se amestecă, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Sau pur și simplu puneți totul în procesor și blitz, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Acest amestec este foarte moale și lipicios și mi se pare cel mai ușor să formez fursecurile purtând mănușile mele de vinil de unică folosință, așa că ciupiți bucăți de aproximativ 1 lingură și rotiți-le în bile, apoi aplatizați ușor în discuri grase pe măsură ce le așezați, bine răspândite, pe foaia de prăjituri; ar trebui să obțineți aproximativ 12 pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți fiecare lot timp de 15 minute; chiar dacă prăjiturile nu se vor simți ca și cum ar fi avut suficient timp, vor continua să gătească pe măsură ce se răcesc. Vor arăta ușor crăpate deasupra și este acest aspect confortabil, de casă, pe care îl iubesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți foile de fursecuri pe o suprafață rece și lăsați-le să stea timp de 15 minute înainte de a transfera fursecurile pe o grătar, cu o foaie de ziar sub ea (pentru a prinde picăturile în timp ce le acoperiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista