Gătiți cartea: rață înăbușită cu măsline ni Arprosocoise și rozmarin

Gătiți cartea: rață înăbușită cu măsline ni Arprosocoise și rozmarin
Gatiti cartea: rață fiert cu măsline ni Arrocosise și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 94G de proteine, și 47G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, picioarele de rață, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: masline umplute prajite, Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz, și Gătiți cartea: pește Negru prăjit cu măsline și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. condimentați rața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o cantitate de ulei, aproximativ 2 linguri, la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține rața într-un singur strat confortabil. Lucrând în loturi, rumeniți picioarele de rață, cu pielea în jos, aproximativ 7 minute. Întoarceți-le și apoi rumeniți cealaltă parte, încă aproximativ 4 minute. Rezervați picioarele de rață rumenite pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Aruncați cea mai mare parte a uleiului, lăsând suficient pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina. Prăjiți legumele, amestecând frecvent și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
reglarea căldurii, dacă este necesar, pentru a preveni arderea, până când se înmoaie și
6
deveniți un maro bogat caramelizat, aproximativ 12 minute.
7
Adăugați pasta de roșii și rozmarinul și gătiți, amestecând frecvent, până se concentrează și se întunecă, aproximativ 5 minute. Deglazați tigaia cu vin, răzuind fundul cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Întoarceți rața în tigaie, cu pielea în jos, adăugând orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați măslinele și suficient bulion pentru a acoperi abia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
sunați bulionul la foc mic, apoi transferați tigaia neacoperită în cuptor. Fierbeți rața în cuptor, verificând să vă asigurați că lichidul fierbe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
foarte ușor. După 45 de minute, întoarceți picioarele și continuați să gătiți, ungând
12
rața cu lichidul de fiert la fiecare 10 minute până când începe carnea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
pentru a se micsora de la os, aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
14
Scoateți lingura și aruncați orice grăsime care plutește pe suprafața lichidului de fierbere. Reglați condimentul cu sare și piper și serviți în boluri calde de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista