Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans

Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans
Gatiti cartea: fasole roșie stil New Orleans este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, căței de usturoi, sos tabasco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: pui prajit cu Confetti din New Orleans, Fasole Albă În Stil New Orleans, și Fasole roșie și orez în stil New Orleans pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare. Vârtej în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul și se sotează până se moale și ușor caramelizate, 11 până la 12 minute,
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scurgeți și aruncați lichidul de înmuiere din fasole și adăugați fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se toarnă în apă proaspătă și se amestecă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 1 oră. Îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați osul de șuncă, sosul Tabasco, sarea, cimbru și frunza de dafin. Continuați să gătiți până când fasolea este moale și fragedă, cu 30 până la 60 de minute mai mult. (Timpul va varia în funcție de vârsta boabelor, deci gustați frecvent.) Folosind partea din spate a unei linguri sau a unei spatule, zdrobiți o parte din fasole pe partea laterală a tigaiei pentru a crea o consistență ușor cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De șuncăOS De șuncă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista