Gătiți cartea: carne de porc prăjită lent în stil Yucatan

Gătiți cartea: carne de porc prăjită lent în stil Yucatan
Gătiți cartea: carnea de porc prăjită lent în stil Yucatan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, bere de orice tip, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Lent În Stil Yucatan, Yucat Carne De Porc În Stil Yucat, și Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Folosind o râșniță de condimente (cum ar fi o râșniță de cafea rezervată condimentelor), măcinați semințele de annatto, boabele de piper și semințele de chimen într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
În vasul unui robot de bucătărie, combinați căței de usturoi, coriandru și sare și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați portocala, berea, fulgii de ardei roșu, ienibaharul, pimentonul, ancho măcinat și amestecul de annatto măcinat și procesați până se formează o pastă destul de netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pimenton PulberePimenton Pulbere
AnnattoAnnatto
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
5
Așezați o foaie de 2 picioare de folie de aluminiu pe suprafața de lucru. Puneți carnea de porc în mijlocul acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Întindeți pasta picantă peste carnea de porc, acoperind-o pe toate părțile, apoi înfășurați bine carnea de porc în interiorul foliei, înfășurând părțile laterale în timp ce mergeți, ca și cum ați face un burrito. Folosiți o altă bandă lungă de folie pentru a crea un alt strat, asigurându-vă că sigilați bine carnea de porc în interiorul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Așezați pachetul de porc într-o tigaie, umpleți-l cu apă pentru a veni cu câțiva centimetri în sus pe partea de porc învelită în folie, apoi folosiți o altă bucată de folie de aluminiu pentru a acoperi și sigila întreaga tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți carnea de porc până când simțiți că se destramă în interiorul ambalajului său dacă îl împingeți, iar o frigăruie introdusă prin partea superioară a foliei și în carne nu întâmpină rezistență, 4 până la 5 ore. (Dacă nu sunteți sigur, greșiți pe partea gătitului mai lung; chiar nu poți găti prea mult acest lucru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Scoateți friptura din folie din tigaie, transferați-o într-un platou și lăsați-o să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a deschide folia. Aruncați orice bucăți mari de grăsime și folosiți două furculițe pentru a mărunți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Combinați carnea cu suficient sos creat din condimente și picături de tigaie, astfel încât să fie foarte suculentă, dar să nu înoate, rezervând restul acestui sos pentru alte utilizări, cum ar fi lingura pe Cotletele de porc prăjite sau adăugarea de umiditate suplimentară la un sandviș de porc tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Mâncați o porție de carne după cum doriți (cu tortilla, ceapă murată și smântână este un pariu bun), lăsând restul să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider resturile timp de până la 1 săptămână sau împărțiți-le în 4 până la 6 porții, sigilați în pungi de congelator din plastic grele, îndepărtând cât mai mult aer posibil și congelați până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista