Gătiți cartea: carne de porc prăjită lent în stil Yucatan
Gătiți cartea: carnea de porc prăjită lent în stil Yucatan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, bere de orice tip, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Lent În Stil Yucatan, Yucat Carne De Porc În Stil Yucat, și Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind o râșniță de condimente (cum ar fi o râșniță de cafea rezervată condimentelor), măcinați semințele de annatto, boabele de piper și semințele de chimen într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
În vasul unui robot de bucătărie, combinați căței de usturoi, coriandru și sare și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Kg Tortillas De Maíz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați portocala, berea, fulgii de ardei roșu, ienibaharul, pimentonul, ancho măcinat și amestecul de annatto măcinat și procesați până se formează o pastă destul de netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pimenton Pulbere
Annatto
3 Bețișoare De Covrig
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Așezați o foaie de 2 picioare de folie de aluminiu pe suprafața de lucru. Puneți carnea de porc în mijlocul acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Întindeți pasta picantă peste carnea de porc, acoperind-o pe toate părțile, apoi înfășurați bine carnea de porc în interiorul foliei, înfășurând părțile laterale în timp ce mergeți, ca și cum ați face un burrito. Folosiți o altă bandă lungă de folie pentru a crea un alt strat, asigurându-vă că sigilați bine carnea de porc în interiorul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Așezați pachetul de porc într-o tigaie, umpleți-l cu apă pentru a veni cu câțiva centimetri în sus pe partea de porc învelită în folie, apoi folosiți o altă bucată de folie de aluminiu pentru a acoperi și sigila întreaga tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți carnea de porc până când simțiți că se destramă în interiorul ambalajului său dacă îl împingeți, iar o frigăruie introdusă prin partea superioară a foliei și în carne nu întâmpină rezistență, 4 până la 5 ore. (Dacă nu sunteți sigur, greșiți pe partea gătitului mai lung; chiar nu poți găti prea mult acest lucru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
9
Scoateți friptura din folie din tigaie, transferați-o într-un platou și lăsați-o să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a deschide folia. Aruncați orice bucăți mari de grăsime și folosiți două furculițe pentru a mărunți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
10
Combinați carnea cu suficient sos creat din condimente și picături de tigaie, astfel încât să fie foarte suculentă, dar să nu înoate, rezervând restul acestui sos pentru alte utilizări, cum ar fi lingura pe Cotletele de porc prăjite sau adăugarea de umiditate suplimentară la un sandviș de porc tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Cotlet De Porc
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Mâncați o porție de carne după cum doriți (cu tortilla, ceapă murată și smântână este un pariu bun), lăsând restul să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider resturile timp de până la 1 săptămână sau împărțiți-le în 4 până la 6 porții, sigilați în pungi de congelator din plastic grele, îndepărtând cât mai mult aer posibil și congelați până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch