Herb-fructe de mare fiert este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 4,27 USD pe porție. O porție conține 113 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scoici de mare, opakapaka dezosată și jupuită, cozi de homar rock și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nucă de cocos-guajillo fructe de mare fiert Taco cu Salsa Yucatan, Lemon-Herb Fructe De Mare, și Prăjituri cu fructe de mare cu sos de ierburi.
Instrucțiuni
1
Amestecați busuiocul, coriandrul, pătrunjelul, șalotele și usturoiul cu pește, scoici și creveți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Aduceți bulionul la fiert într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați scoici și homar. Acoperiți și fierbeți până când scoicile se deschid și homarul este abia opac în partea cea mai groasă (tăiată la test), 5 până la 10 minute. Pe măsură ce scoicile se deschid, ridicați-le din bulionul care fierbe cu o lingură pliată și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
După 10 minute, adăugați pește condimentat, scoici și creveți în bulionul care fierbe. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă bine tigaie și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să stea până când creveții, scoicile și peștele sunt abia opace în cea mai groasă parte (tăiate la test), 3 până la 5 minute. Utilizați în bouillabaisse sau, cu o lingură cu fante, împărțiți fructele de mare în mod egal între bolurile largi și puțin adânci. La foc mare, aduceți bulionul la fierbere, apoi puneți-l în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillabaisse
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat