Fructe de mare Antipasto alla Venezia
Fructe de mare Antipasto alla Venezia necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați scoici de ras, fulgi de chili, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Rețete similare sunt Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.
Instrucțiuni
Aduce 6 litri de apă să fiarbă și a înființat baie de gheață.
Gatiti crevetii timp de 1 1/2 minute si plonjati in baie de gheata. Gatiti calamari 1 minut si faceti la fel. Gatiti homar timp de 8 minute și apoi se răcește în baie de gheață.
Într-o tigaie mare, puneți midii și scoici cu 1 cană de apă și dați la fiert. Acoperiți și aburiți, îndepărtând fiecare crustacee pe măsură ce se deschide până când toate sunt terminate. Aruncați acele crustacee care nu se deschid. Păstrând fiecare crustacee deschisă separat, îmbrăcați fiecare individual cu 1 până la 2 linguri ulei de măsline extravirgin, o notă de suc de lămâie, un vârf de ardei iute și 1 până la 2 linguri de pătrunjel. Faceți același lucru cu carnea de crab. Aranjați toate fructele de mare pe un platou mare.
Garnisiți cu pene de lămâie și serviți.