Frittata De Primăvară Ușoară
Frittata de primăvară ușoară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție conține 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți sulițe de sparanghel, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Frittata De Primăvară, Mazăre De Primăvară Frittata, și Frittata De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Pansament termic în tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Bateți ouăle, laptele și 1/2 cană de brânză într-un bol mediu până se omogenizează bine.
Se toarnă peste sparanghel; Se amestecă până se amestecă bine.
Coaceți 20 de minute sau până când centrul este setat.
Se presară cu restul de 1/2 cană de brânză; continuați să coaceți 5 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați în 4 pene pentru a servi.