Fripturile de ton la grătar Bek glazurate cu ghimbir, tei și soia OAMC
Fripturile de ton la grătar Bek glazurate cu ghimbir, tei și soia OAMC ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 279 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de suc de lămâie, ghimbir, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Fripturi De Ton Cu Ghimbir La Grătar, Wasabi-Fripturi De Ton Glazurate Cu Ghimbir (Dieta South Beach Prietenoasă, Scăzută, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.