Fripturi De Ton Tropical La Grătar

Fripturi De Ton Tropical La Grătar
Fripturile de ton Tropical la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 40g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ananas, coriandru, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fripturi de ton la grătar pentru doi, Fripturi De Ton La Grătar, și Fripturi De Ton La Grătar Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti marinada, combinați conserve, hoisin, suc de lămâie, coriandru, ghimbir și ulei de susan într-un castron mic. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
ConservăConservă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
Sos HoisinSos Hoisin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă; aruncați tonul cu marinată pentru a acoperi. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți fripturile de ton din marinată, scuturați excesul și aruncați marinada rămasă. Gatiti pe gratar preincalzit timp de 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Aveți grijă să nu gătiți prea mult - tonul trebuie să fie ușor rumenit la exterior, dar totuși ușor roz la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista