Friptură la oală de toamnă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Autumn Pot Roast II. Pentru 5,54 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 de calorii , 45 g de proteine și 33 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Un amestec de rom, făină, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă cu mere de toamnă și pâine de bere de toamnă .
Instrucțiuni
Amestecați sarea și făina și amestecați amestecul în carne. Într-un cuptor olandez, gătiți usturoiul în unt la foc mediu.
Puneți carnea în tigaie și rumeniți-o pe toate părțile.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Aranjați ceapa feliată în fundul cuptorului olandez, apoi puneți carnea deasupra cepei. Asezonați cu boabe de piper, ienibahar, hrean și dafin.
Se toarnă rom. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 ore. O friptură bună va furniza cele mai multe sucuri proprii, dar pe măsură ce se gătește turnați 1/2 cană de apă peste el pentru a face o cantitate suficientă de sos.
Transferați friptura pe un platou. Amestecați sosul până la omogenizare și turnați peste friptură.