Friptură la oală de toamnă II

Friptură la oală de toamnă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Autumn Pot Roast II. Pentru 5,54 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 de calorii , 45 g de proteine și 33 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Un amestec de rom, făină, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă cu mere de toamnă și pâine de bere de toamnă .

Instrucțiuni

1
Amestecați sarea și făina și amestecați amestecul în carne. Într-un cuptor olandez, gătiți usturoiul în unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și PiureațiLa 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt FiartăHalbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2
Puneți carnea în tigaie și rumeniți-o pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și PiureațiLa 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
4
Aranjați ceapa feliată în fundul cuptorului olandez, apoi puneți carnea deasupra cepei. Asezonați cu boabe de piper, ienibahar, hrean și dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tăiate în Bastoane Subțiri SauTăiate în Bastoane Subțiri Sau
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și PiureațiLa 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Echipamente pe care le vei folosi
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
5
Se toarnă rom. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 ore. O friptură bună va furniza cele mai multe sucuri proprii, dar pe măsură ce se gătește turnați 1/2 cană de apă peste el pentru a face o cantitate suficientă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Semințe De Mac SuplimentareSemințe De Mac Suplimentare
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon GoldCartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon Gold
6
Transferați friptura pe un platou. Amestecați sosul până la omogenizare și turnați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista