Friptură la oală și cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală și cartofii dulci. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 474 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, scorțișoară, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc și cartofi dulci, Recolta Friptură Cu Cartofi Dulci, și Pui Fript Și Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte; scurgere.
Așezați ceapa și cartofii dulci în aragaz lent; se acoperă cu friptură.
Combinați bulionul și condimentele; se toarnă peste toate. Acoperiți și gătiți la setare scăzută 7 până la 8 ore sau la setare ridicată 4 până la 5 ore.
Așezați friptura pe un platou de servire, înconjurat de legume; păstrați cald.
Combinați amidonul de porumb și apa într-o cratiță mică; adăugați o cană de sucuri de la Slow cooker. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bule continua sa gatiti si amestecati inca 2 minute.
Serviți sosul cu friptură.