Friptură la oală și cartofi dulci

Friptură la oală și cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală și cartofii dulci. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 474 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, scorțișoară, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc și cartofi dulci, Recolta Friptură Cu Cartofi Dulci, și Pui Fript Și Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați ceapa și cartofii dulci în aragaz lent; se acoperă cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați bulionul și condimentele; se toarnă peste toate. Acoperiți și gătiți la setare scăzută 7 până la 8 ore sau la setare ridicată 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Așezați friptura pe un platou de servire, înconjurat de legume; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Combinați amidonul de porumb și apa într-o cratiță mică; adăugați o cană de sucuri de la Slow cooker. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bule continua sa gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista