Friptură de toamnă cu smochine

Friptură de toamnă cu smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de toamnă cu smochine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 570 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Smochine prăjite cu Gorgonzola, și Friptură De Porc Umplută Cu Smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 6 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei 3 pana la 4 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți din tigaie cu lingura cu fante, rezervând ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, sarea, piperul și zahărul. Frecați amestecul pe toate părțile fripturii. Gatiti friptura in ulei rezervat pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Adăugați bulion și 1 cană de apă. Împrăștiați usturoiul și șalotele în jurul fripturii. Acoperiți bine; gatiti la foc mediu-mic 1 ora. Întoarceți friptura; gatiti 1 ora. Întoarceți din nou friptura; gătiți acoperit cu 1 oră mai mult sau până când carnea este fragedă, adăugând dovlecei și smochine și rotind friptura în ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți friptura, fructele și legumele pe platou. Degresați grăsimea din bulion, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
6
Se încălzește bulionul la fierbere; se fierbe 5 minute. Se amestecă în port; se fierbe 5 minute. Se agită 1/2 cană de apă rămasă și făina într-un recipient bine acoperit; se amestecă treptat în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
PortPort
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
8
Serviți sosul cu friptură de oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiToamna
Revista