Friptură De Porc Cu Usturoi Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu usturoi cu aragaz lent. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți friptură de porc, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu usturoi cu aragaz lent și cartofi dulci, Friptură De Oală De Porc Cu Aragaz Lent, și Friptură De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carne de porc.
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Se presară sare și piper.
Așezați ceapa și usturoiul în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Puneți carnea de porc pe ceapă și usturoi.
Se toarnă bulion peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Rezervați 1 cană de lichid de gătit.
Serviți carnea de porc acum sau scoateți carnea de porc din aragazul lent și răciți ușor. Tăiați carnea de porc caldă, folosind 2 furci.
Așezați 2 căni de porc mărunțit în fiecare frigider sau recipient congelator.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat în fiecare recipient. Acoperiți și refrigerați până la 4 zile sau congelați până la 4 luni. Pentru a dezgheța carnea de porc congelată, puneți recipientul în frigider aproximativ 8 ore.