Friptură de flanc la grătar marinată cu cartofi zdrobiți BLT
Friptura de flanc la grătar marinată cu cartofi zdrobiți BLT ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 913 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți linguri oțet de vin, smântână, sos fierbinte - globul ocular și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de flanc filet Petit învelit cu cartofi zdrobiți cu Creme Fraiche, Friptură De Flanc Marinată La Grătar, și Friptură De Flanc Marinată La Grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă usturoi, condimente de friptură, boia afumată, chipotle sau chimen, sos fierbinte, sos Worcestershire și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Condimente De Friptură
Boia Afumată
Sos Fierbinte
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Oțet
Usturoi
Chimen
3
Bateți în ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați carnea într-un vas superficial și acoperiți-o uniform în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
5
Lăsați să stea 15 minute.
6
Tăiați cartofii mai mari în jumătate, lăsați cartofii foarte mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
7
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți cartofii 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
9
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime. Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
10
Așezați prazul într-un castron mare cu apă și eliberați toată murdăria de pe ele cu un foșnet bun, separând toate straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Scurgeți prazul într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Friptură de flanc la grătar 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Puneți un strop de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă fierbinte la foc mediu. Gatiti baconul timp de 3 pana la 5 minute pana cand incepe sa fie crocant si a redat cea mai mare parte a grasimii sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați prazul în tigaie și gătiți încă 3 până la 5 minute până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oala fierbinte. Zdrobiți cartofii cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
16
Adăugați BLT: slănină, praz și roșii la cartofi și continuați să spargeți. Condimentează cartofii cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Tomate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Praz
17
Scoateți friptura de flanc de pe grătar și lăsați sucurile să se redistribuie înainte de feliere. Tăiați subțire carnea într-un unghi, tăind carnea împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Boabe
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
18
Serviți friptura de flanc feliată lângă cartofi BLT și cartofi de top cu o păpușă de smântână.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.