Friptura de flanc la grătar cu salsa Confetti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.34 pe portie. O porție conține 296 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mango, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Salsa de porumb, Friptură De Flanc La Grătar Cu Salsa Verde, și Friptură de flanc la grătar cu Salsa de roșii-ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeiul gras, ceapa, usturoiul, avocado, mango și sucul de lămâie într-un castron mic. Se amestecă coriandru și se condimentează cu sare și piper. Pune salsa deoparte.
Pregătiți un foc de cărbune, lăsați să ardă până la o cenușă cenușie și puneți grătarul la aproximativ 6 inci deasupra cărbunilor. (Sau preîncălziți broilerul și setați grătarul la 6 inci de sursa de căldură.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
3
Frecați friptura cu ulei și condimentați ambele părți cu sare și piper. Grătar sau friptură la grătar, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți friptura pe o suprafață de lucru, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute. Feliați friptura foarte subțire pe diagonală și serviți cu salsa.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.