Fricass de legume de primăvară cu cremă de șofran necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 437 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți frișcă, blaturi de morcovi îndepărtați, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fricassee De Legume De Primăvară Cu Cremă De Șofran, Fricassee De Pui De Primăvară Cu Mazăre, și Cotlet de porc piperat cu Fricassee de legume.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. vas de copt ușor cu unt de 1 litru. Gatiti morcovii in oala mare cu apa sarata clocotita 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați morcovii într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci. Folosind lingura cu fante, transferați morcovii într-un castron mediu. Dacă folosiți mazăre proaspătă, gătiți în aceeași tigaie cu apă clocotită 2 minute; scurgeți și transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci. Folosind lingura cu fante, transferați mazărea într-un castron mic.
Transferați în vasul de copt pregătit și coaceți până când marginile clocotesc și blatul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Puteți înlocui morelele uscate cu proaspete în această rețetă. Utilizați 1/2 uncie uscate morels; se acoperă cu 1/2 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați lichid de înmuiere a ciupercilor în amestecul de morcov-șofran (lăsând sedimentul în urmă) după evaporarea vinului. Se fierbe până aproape uscat, aproximativ 5 minute, înainte de a adăuga bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi