Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fondue de brânză cu ardei iute și ciuperci. Această rețetă servește 30 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, ardei iute poblano, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Midii mexicane cu cârnați, ciuperci și ardei iute.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Gatiti si amestecati ardeii iute poblano si ciupercile intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ardei iute Serrano și usturoi; gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Lingură în 1-1 / 2-qt.caserola; top cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Coaceți 10 până la 15 min. sau până se încălzește.