Focaccia cu usturoi la grătar
Rețeta Focaccia cu usturoi la grătar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 40 minute. Această rețetă face 6 porții cu 226 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine rotundă focaccia, usturoi bulbi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Focaccia Cu Usturoi Prăjit, și Focaccia Cu Usturoi-Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Cojiți straturile libere asemănătoare hârtiei din bulbii de usturoi, dar nu separați cuișoarele.
Așezați fiecare bulb de usturoi pe un pătrat de 18 inci de folie rezistentă.
Periați cu ulei; se presara cu cimbru. Înfășurați becurile în siguranță în folie.
Acoperiți și grătați usturoiul la 4 până la 6 inci de la foc mediu 25 până la 35 de minute sau până când căței de usturoi sunt foarte moi.
Adăugați focaccia pe partea laterală a grătarului pentru ultimele 8 până la 10 minute de grătar, rotind o dată, până se rumenesc. Pentru a servi, stoarceți usturoiul din cuișoare individuale pe felii de focaccia.