Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe
Rețeta Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 848 calorii, 29G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o pâine. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Focaccia de ardei crăpat cu ulei de trufe, Focaccia umplută cu Prosciutto și Provolone, și Focaccia Caldă Umplută Cu Prosciutto pentru rețete similare.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.