Flori De Căpșuni
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Florile de căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de cremă de brânză, căpșuni, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori De Ou, Flori De Arahide, și Flori De Piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile din căpșuni pentru a forma o bază plană.
Așezați căpșunile pe suprafața de tăiere, capătul ascuțit. Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă fiecare căpșună în jumătate vertical până la 1/4 inch de bază.
Tăiați fiecare jumătate în 3 pene pentru a forma 6 petale. (Nu tăiați baza). Trageți ușor petalele.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul pudră și smântâna până când sunt ușoare și pufoase. Cu pungă de patiserie și vârf de stea sau lingură mică, umpleți căpșunile cu amestec de cremă de brânză.