Floare de portocal - tort de susan cu piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Susan Cu Floare De Portocal, Tarte De Smochine Și Susan Cu Frișcă Din Floare De Portocal, și Tort Cu Floare De Portocal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Topping: pulsează semințe de susan, zahăr, făină, unt, coajă de portocală și sare în robotul de bucătărie până se sfărâmă; rezervă.
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M's
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați apă de floare de portocal și vanilie și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Lapte Rece, Pentru Servire
7
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Presărați aluatul cu toppingul rămas; apăsați ușor în aluat cu vârful degetelor. Răzuiți aluatul rămas peste topping.
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l în tigaie timp de 15 minute, apoi întoarceți-l direct pe raft și răciți-l complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
1
Combinați piersicile, zahărul și sarea într-o cratiță mare cu fundul greu. Gatiti, amestecand, pana cand piersicile sunt fragede si siropoase, 20 pana la 30 de minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Lapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Serviți tortul cu piersici la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate