Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea italiană în bărcile de dovlecei. O porție conține 629 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 139 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de parmezan, mușchi de vită măcinat, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fleică italiană în bărci de dovlecei, Bărci Italiene De Dovlecei, și Bărci Italiene De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți și aruncați semințele de dovlecel, lăsând cojile scobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De Paste
Semințe
3
Presărați sarea de usturoi în dovleceii scobiți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Usturoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Într-un bol de amestecare, amestecați carnea de vită măcinată, ouăle, firimiturile de pâine, busuiocul, morcovul și parmezanul împreună cu amestecul de ceapă. Umpleți jumătățile de dovlecel cu amestecul de carne și puneți-le într-un vas de copt. Puneți aproximativ jumătate din sosul de spaghete peste dovlecel, acoperind toată carnea și lăsând sosul să picure pe părțile laterale ale bărcilor de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sos De Paste
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Busuioc
Ceapă
Sos
Ouă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol De Amestecare
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea nu mai este roz în centru și dovlecelul este fraged, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Presărați brânza mozzarella peste dovlecel și reveniți la cuptor până când brânza se topește, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Încălziți sosul de spaghete rămas într-o cratiță mică la foc mediu, în timp ce bărcile de dovlecei gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Serviți bărcile de dovlecei cu sosul suplimentar pe lateral.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.