Fleac De Caise
Rețeta de caise este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,59 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă instantanee, gem de caise, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fleac de caise-cireșe, Fleac De Caise-Zmeură, și Fleac De Caise-Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron mic, înmuiați caisele în 3 linguri de vin și puneți-le deoparte. Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9 pe 13 inci. Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de tort, ouăle și uleiul, împreună cu cantitatea de apă solicitată de instrucțiunile ambalajului. Bateți până se combină bine. Răspândiți uniform aluatul în tigaie.
Se introduce în cuptor și se coace până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute.
Desfaceți tortul. Folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați 12 runde din el. Folosiți un cuțit zimțat pentru a împărți fiecare rundă în jumătate pe orizontală. Cu o perie de patiserie sau de ungere, periați fiecare dintre cele 24 de runde cu o parte din vinul rămas. Pentru a asambla o singură porție de fleac, așezați o rundă într-un vas individual de servire. Se acoperă cu o lingură de gem, apoi 2 linguri de cremă. Se acoperă cu un alt strat de tort, gem și cremă.
Se presară cu câteva caise înmuiate în vin.