Flan Portocaliu Bogat
Flanul portocaliu bogat este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte evaporat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Flan de pătlagină sărat cu sos bogat de roșii, Flan Portocaliu, și Flan Portocaliu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Întindeți zahărul uniform pe fundul tigaiei grele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand zaharul se topeste si devine de culoare caramel deschis.
Se adaugă 3 linguri de apă clocotită, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă într-un vas de quiche degresat sau într-o tigaie de 10 inci din sticlă adâncă sau într-un vas de copt pătrat de 8 inci (2 litri). Înclinați pentru a acoperi uniform partea de jos; retrase din circuitul agricol.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele rămase cu mixerul electric la viteză medie 1 până la 2 minute sau până când se amestecă bine.
Se toarnă peste zahăr caramelizat.
Așezați vasul de copt într-o tigaie mare (tigaie pentru pui).
Se toarnă apă fierbinte de 1 inch în tigaia pentru pui.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când amestecul este aproape setat și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 1 oră; la frigider 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginii exterioare pentru a slăbi; întoarceți-vă cu susul în jos pe o placă rotundă de servire de 12 inci cu laturile ridicate pentru a ține lichidul.
Se ornează cu zahăr Filat.