Flan De Cocos
Flanul de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 694 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de lapte de cocos, extract de vanillan, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Flan De Coco (Flan de cocos), Flan de cocos (Flan De Coco), și Flan De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați 2 căni de zahăr într-o cratiță grea și gătiți la foc mediu, amestecând regulat, până se caramelizează.
Se toarnă caramelul într-o tigaie rotundă de 9 inci, adâncă de 3 inci (sau se împarte între 12 ramekine individuale), întorcându-se pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Se lasă deoparte 15 minute.
Într-un castron mare, amestecați laptele, ouăle, extractul de nucă de cocos, extractul de vanilie și sarea.
Se toarnă amestecul peste caramel. Se pune într-o baie de apă și se acoperă cu folie.
Coaceți până când centrul este setat, 2 1/2 până la 3 ore. Se răcește timp de 3 ore sau peste noapte.
Înainte de servire, întoarceți flanul pe o farfurie de servire.
Încălziți zahărul rămas în 1 cană de apă la foc mediu-mare până se dizolvă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă nuca de cocos și lingura peste flan.