Fileuri De Talpă Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de talpă prăjite. Această rețetă face 1 porții cu 645 calorii, 123G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $11.31 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână file de pește de cod, coriandru, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fileuri De Talpă Prăjite, File De Talpă De Migdale, și File De Talpă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați peștele pe foaia de copt cu margini unsă căptușită cu folie.Se amestecă împreună fasole neagră de coriandru și sos de usturoi și usturoi.Lingură peste pește.Prăjiți în cuptor de 232° până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat, 12 până la 15 minute.
Se servește presărat cu ceapă verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.