Fileurile de pește umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, boia de ardei, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fileuri De Pește Umplute, File De Pește Umplute Cu Crab, și File De Pește Umplute Cu Crab Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°. pregătiți amestecul de umplutură cu apă și 3 linguri. margarinei conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
¼ Cană Grămadă De Făină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Presărați peștele uniform cu 1 lingură. din sucul de lamaie. Lingură 1/3 cană din umplutura pregătită pe fiecare file; rulați ușor pentru a închide umplutura, începând de la unul dintre capetele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt uns; lingura rămasă umplută în jurul rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară uniform cu 1 lingură rămasă. suc de lămâie și boia de ardei; punct cu 1 lingură rămasă. margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
¼ Cană Grămadă De Făină
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Coaceți 20 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.